Privatleasing

Privatleasing er for mange blevet en populær og fleksibel måde at have en bil tilgængelig på, hvilket blandt andet skyldes, at det for mange giver en større økonomisk tryghed. Hos Rebild Biler kan vi præsentere dig for et spændende udvalg af kvalitetsbiler – og har vi ikke den bil, du drømmer om, er vi altid behjælpelige med at finde den via vores solide netværk.

Hvad er fordelene ved privatleasing?

Vi tilpasser altid leasingaftalen efter dine unikke ønsker og behov. Vi tilbyder leasingformerne operationel leasing og finansiel leasing, som du kan læse mere om herunder.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med erhvervsleasing?

Hos Rebild Biler hjælper vi gerne jer med at finde de helt rette erhvervsbiler til jeres specifikke ønsker og behov.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring en skræddersyet leasingaftale gennem os. der.

Operationel leasing

Operationel leasing er en populær leasingform, da det er en leasingform, der for mange giver en større økonomisk sikkerhed og fleksibilitet. Dette skyldes, at du undgår mange af de økonomiske usikkerheder, der er forbundet med at eje en bil, da vi har ansvaret for bilens driftsudgifter.

Ved operationel leasing betaler du et engangsbeløb ved udlevering af bilen efterfulgt af en fast månedlig ydelse i leasingperioden. Ved leasingperiodens udløb, håndterer vi bilens restværdi, så du undgår usikkerheden omkring denne værdi efter leasingperiodens udløb.

Efter endt leasingperiode afleverer du bilen tilbage til os, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at lease en ny bil.

Fordele ved at vælge en operationel leasingaftale:

Finansiel leasing

Finansiel leasing kaldes også for flexleasing, og er for mange en billigere og meget enkel måde at lease en bil på. En finansiel leasingaftale kan sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, og kan derfor være et attraktivt alternativ til et traditionelt billån. Ved indgåelse af aftalen betaler du en førstegangsydelse samt et etableringsgebyr. Derefter betales en fast månedlig ydelse inklusive en lille procentdel af bilens registreringsafgift, hvilket fungerer som et afdrag på bilen. Dermed kan finansiel leasing også anses som en slags køb af bilen på afbetaling.

Når du vælger en finansiel leasingaftale har du ansvaret for alle bilens driftsomkostninger, herunder blandt andet reparationer, vedligehold og service af bilen. Derfor har en finansiel leasingaftale typisk også en lavere månedlig ydelse end en operationel leasingaftale.

Efter leasingperiodens afslutning er du ansvarlig for bilens restværdi. Vi beregner derfor en realistisk restværdi baseret på det aktuelle marked, bilens stand samt udstyrets kvalitet.

Fordele ved at vælge finansiel leasing: