Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en fleksibel løsning, der giver dig og dine medarbejdere mulighed for at tilgå erhvervskøretøjer. Hos Rebild Biler kan vi præsentere dig for et spændende udvalg af kvalitetskøretøjer til erhverv. Har vi ikke præcis den bil, I søger, er vi altid klar til at finde den via vores solide netværk.

Hvad er fordelene ved erhvervsleasing?

Vi tilpasser altid leasingaftalen jeres specifikke krav og behov. Vi tilbyder operationel leasing og finansiel leasing. Læs mere om leasingformerne herunder.

Operationel leasing

Operationel leasing er en populær leasingform, da den giver mange virksomheder en større økonomisk sikkerhed og fleksibilitet, da I undgår alle de ekstraudgifter, der typisk er forbundet med at eje en bil.

Med operationel leasing påtager vi os ansvaret for alle driftsudgifterne. I betaler et engangsbeløb ved udlevering af bilen efterfulgt af en fast månedlig ydelse i leasingperioden.

Efter endt leasingperiode afleverer I blot bilen tilbage til os, hvorefter I har friheden til at vælge, hvorvidt I ønsker at erhvervslease en ny bil. Vi håndterer bilens restværdi, så I undgår usikkerheden omkring denne værdi efter leasingperiodens udløb.

Fordele ved at vælge operationel leasing:

Finansiel leasing

Finansiel leasing kaldes også for flexleasing, og er for mange virksomheder en billigere og mere enkel metode til erhvervsleasing af biler. En finansiel leasingaftale kan sammenlignes med, at I finansierer bilen gennem os, og kan være et attraktivt alternativ til et traditionelt billån. Ved indgåelse af aftalen betaler I en førstegangsydelse samt et etableringsgebyr. Derefter betaler I en fast månedlig ydelse inklusive en lille procentdel af bilens registreringsafgift, hvilket fungerer som et afdrag på bilen. Dermed kan finansiel leasing altså anses som en slags køb af bilen på afbetaling.

Under en finansiel leasingaftale har I som virksomhed ansvaret for alle driftsomkostninger, herunder blandt andet reparationer, vedligehold og service af bilen. Derfor har en finansiel leasingaftale typisk også en lavere månedlig ydelse end en operationel leasingaftale.

Efter leasingperiodens afslutning er I ansvarlige for bilens restværdi. Vi beregner derfor en realistisk restværdi baseret på det aktuelle marked, bilens stand samt udstyrets kvalitet.

Fordele ved at vælge finansiel leasing:

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med erhvervsleasing?

Hos Rebild Biler hjælper vi gerne jer med at finde de helt rette erhvervsbiler til jeres specifikke ønsker og behov. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring en skræddersyet leasingaftale gennem os. der.