Garanti

Vi yder efter købelovens bestemmelser 2 års reklamationsret på alle detail solgte biler. Vi garanterer der er kilometer garanti på alle biler og de er frie for pant og restgæld af nogen art. Der ydes ikke reklamationsret på afhentningsbiler. Biler vi har i kommision aftales nærmere via sælger.

Brugtbil attest medfølger.
På alle biler vi leverer detail med købelovens 2 års reklamationsret, er der inkluderet i prisen at der laves en af Synshallens brugtbil attester – et 4 siders tjek punkt dokument med miljø måling og afsluttelig prøvekørsel. Denne attest bliver udleveret til dig som kunde og skulle der være anmærkninger af mekanisk karakter laver vi selvfølgelig dette inden du får din nye bil.

Ønsker du i stedet en FDM attest er vi behjælpelig med at bringe bilen frem og tilbage til gennemgang blot du selv står for betaling af selve attesten. Skulle der være nogle 0 markerede fejl rettes de selvfølgelig uden beregning for dig.

Garanti forsikring.
Der er mulighed for at udvide reklamationsretten med en ETU ejerskifteforsikring på henholdsvis 12 / 24 / 36 måneder. Således er man dækket ind med garanti dækning på pludselige mekaniske nedbrud af bilens drivlinie.

Leveringsomkostninger.
Hvad er egentlig leveringsomkostninger – det er vel bare nummerpladerne, den forståelse har rigtig mange forbrugere men sådan forholder det sig ikke helt, leveringsomkostninger er nemlig meget mere end bare nummerplader.

Hos os dækker leveringsomkostningerne blandt andet:

Som kunde har du en klagemulighed via Ankenævn for biler – www.bilklage.dk