Finansiering

Vi tilbyder billån & leasing – nemt og hurtigt.

Attraktive billån – Attraktiv bilfinansiering.
REBILD BILER kan tilbyde meget attraktiv finansiering eller leasing gennem finansieringsselskabet SANTANDER ell. AL Finans. Det tager kun ganske få minutter at beregne et tilbud som passer til din økonomi. SANTANDER er en af verdens største banker & AL-Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank som tilbyder finansielle ydelser indenfor områderne lån, leasing og factoring.

Mange fordele med BILLÅN & LEASING via REBILD BILER
Det tager kun 5-15 min at få svar på billån.

Vi kan konkurrere med din bank

At udbetalingen normalt udgør 20% af bilens købspris – dog minimum 20.000 dkk – kan også tilbydes UDEN udbetaling via SANTANDER. Samlet set er finansieringen ofte billigere end i et pengeinstitut som heller ikke vil være i stand til at tilbyde finansiering til fast rente. Krav for at opnå finansiering er: at du ikke er registreret i RKI.

Bevar lånemulighederne i banken

Ved at finansiere igennem REBILD BILER belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.

Kontakt os allerede idag skulle du have spørgsmål