Profil


Bliv godt kørende hos REBILD BILER...


REBILD BILER
er en solid og vel anset bilforretning beliggende på Lærkevej 17 i Støvring lidt syd for Aalborg. Vi ligger lige ud til hovedvejen - Hobrovej i Støvring.  

Vi er specialister i de tyske MPV & SUV 4x4 biler – biler til business og hele familien…

Vores knowhow og speciale ligger inden for de tykse mærker AUDI, BMW, VOLVO, FORD & VW.

Konceptet blev en aktiv del i 2009 hvor vi udelukkende satte fokus på at udbyde MPV biler til den moderne pladskrævende familie…

Dette er så udvidet med firma biler og leasing til business kunden. Det kommer naturligvis vores kunder til gode da alle facetter i den enkelte handel bliver gjort professionelt. Dermed leverer vi biler til hele landet – idet kunder kommer langvejs fra for at finde den helt rigtige bil med lækker komfort.

Vores indkøb sker igennem troværdige og pålidelige samarbejdspartnere typisk i Tyskland via leasing selskaber og diverse forhandlere således der er tryghed og sikkerhed når bilen leveres fra REBILD BILER.

Vi bestræber os på at skaffe den helt rigtige bil til dig. Det fornemme mål for os er kun at udvælge de bedste biler til dig som kunde. Derfor har vi mindre udvalg til fremvisning samt også information af tidligere leveret biler til at styrke appetiten med. Der sker altid kvalitetstjek inden levering således du ikke vil fortryde et køb hos os.

Konceptet er enkelt, nemlig at gøre dig som kunde tilfreds således vil være en anbefaling værdig.

 

Velkommen hos REBILD BILER

 

Ford -S-MAX_2016 Vignale _Concept _2014_1024x 768_wallpaper _08 (1)

 

 

 F 4c 86a 38 - 2013 AUDI SQ5 - Blå Metal

 

657c 28f 1 - 2014 VOLVO XC60 R-DESIGN - Red

 

815435c 8 - 2015 New VW PASSAT VARIANT - Highline - Sølvmetal

 

3bc 5d 260 - 2014 BMW 3er GT - Imperal Blue Metal

 

 

 

 

 

 

Udviklet af Bilinfo